Velkommen til SHOOSH.dk - Kontakt os på mail info@shoosh.dk som vi besvarer indenfor max 6 timer. Tlf: 31 34 78 86

Indkøbskurv

Din kurv er tom

HANDELSBETINGELSER HOS SHOOHS.DK

Generelle oplysninger

Shoosh.dk
Bøndermosevej 11

2750 Ballerup
CVR nr.: 41490128
Telefon: 31 34 78 86
E-mail: info@shoosh.dk

 Priser

Hos SHOOSH.DK er alle priser angivet inkl. moms. Vi forbeholder os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på  hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen - f.eks give dig pengene tilbage eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted. 

Prisfejl: Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere de pågældende produkt til den forkerte pris.

 Betaling

SHOOSH.DK modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og Bankoverførsel, vær opmærksom på at bankoverførsel ikke er dækket indsigelsesordningen. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.  

Levering

SHOOSH.DK tilstræber at ekspedere ordre indgået inden kl. 21 samme dag, alle ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark med GLS.

Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Vi leverer også til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Hvid du reklamere inden for to måneder efter, at fejlen er opdageet, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berretiget, refundere vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
SHOOSH.DK
Bøndermosevej 11
2750 Ballerup
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortydelseret

Der gives 14 dages fortrydelsesret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil firtryde dit køb. Du kan sende en mail til info@shoosh.dk eller benytte standardfortrydelseformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

 Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte returseddel og sende varen til:
SHOOSH.DK
Bøndermosevej 11
2750 Ballerup

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet  af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@shoosh.dk

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os

Navn, adresse, tlf. nr og mailadresse

Vi registrere dig og vidergiver dine personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig - vi videregiver IKKE dine oplysninger til andre firmaer.

Personoplysningerne registreres hos Bonnevie ApS og opbevares i fem år, hvor efter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egen formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på SHOOSH.DK er direktør Flemming Hansen

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener oplysninger om dig er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette din persondata, hvis du beder om det.Det kan f.eks værehvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skal bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@shoosh.dk

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvisfortrydelsen gøres gældende)

Til:

SHOOSH.DK, Bøndermosevej 11, 2750 Ballerup, email: info@shoosh.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer.

______________________________________________________

Bestilt den:______________ Modtaget den_____________

Forbrugernes navn:________________________________

Forbrugerens adr:__________________________________

Forbrugerens underskrift:________________ Dato _______

Handelsbetingelserne er senest opdateret den: 08.12.2020

translation missing: da.general.search.loading